Henne Pet Food - Kronch kutyatáp

 

A Dániában gyártott szuperprémium tápsorozat a legkiválóbb minőségű lazacból készült. A lazac, valamint a táp egyéb összetevői igen nagymértékben javítják a kutyák közérzetét, mentális és fizikai egészségét. A lazac tartalmazza a legfontosabb zsírsavakat:

  • Omega 3 – amely erősíti az immunrendszert, javítja a termékenységet, valamint csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
  • Omega 6 – amely az egészséges és csillogó szőrzetért felel.

A lazac fehérje különösen könnyen emészthető. Az eledel a legkiválóbb alapanyagokból készült, és a vonatkozó AAFCO (Association of American Feed Controls Officials) szabványoknak megfelel. Az eledeleink semmilyen tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízesítőszereket nem tartalmaznak.

 

A filozófiánk

Amikor állateledelt gyártunk, a természet törvényeit értelmezve és felhasználva tesszük ezt – hogy Ön minél egészségesebben táplálhassa kedvencét. Mindig is köztudott tény volt, hogy azok az emberek, akik sok halat fogyasztanak, egészségesebbek - esetükben kevésbé jellemzőek a reumás megbetegedések, bőrproblémák, allergiás tünetek, és tulajdonképpen minden - az immunrendszer gyengesége okozta megbetegedésre - kevésbé hajlamosak. A lazac kedvező tulajdonságai és a mi tudásunk és tapasztalatunk legjava – ezek együttese kerül az Ön kedvence eledelébe. Szállítás nélkül, rögtön kifogás után 48 órán belül foldolgozzuk a lazacot. A hal, és különösen a lazac igen magas koncentrációban tartalmazza a telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavakat, másnéven az „eszenciális zsírsavakat”. Állatainknak azonos mennyiségű Omega 3 és Omega 6 zsírsavakra van szükségük. Általában kutyáink megfelelő mennyiségű Omega 6 zsírsavat vesznek magukhoz a napi etetések során (megtalálható például a szójában, a napraforgóolajban és kukoricaolajban), azonban nem jutnak hozzá az Omega 3 zsírsavakhoz. Ezeket a zsírsavakat olyan zsírosabb halakban találjuk meg, mint például a lazac. Az Omega 3 zsírsavak felelősek a termékeink pozitív hatásáért. Az Omega 3 zsírsav egészségre jótékony hatását két zsírsavnak köszönheti: az EPA és a DHA zsírsavaknak, amelyek nagy mennyiségben megtalálhatóak a lazacban. Ez a két zsírsav kizárólag a halakban található meg, semmilyen más természetes termékben nem.

 

Kutyatápok mellett kiegészítők és jutalomfalatok, illetve cicatápok is megtalálhatóak!

 

 

Érdeklődsz tápjaink iránt kiskedvencednek? Regisztrálás után, lépj be és akkor látod termékeinket. Majd meg tudod vásárolni! 

 

Szeretnéd a termékeinket árusítani? Regisztrálj és keresni fogunk!